3 Ways Craftpoxy Improves Your Epoxy Resin Crafts

3 tapaa Craftpoxy parantaa epoksihartsikäsityötäsi

Koska markkinoilla on niin monia epoksihartsin toimittajia, voi olla vaikea löytää luotettavaa toimittajaa, joka toimittaisi oikean epoksihartsin veneeseesi, varsinkin kun useimmat myyjät eivät tarjoa neuvoja tuotteidensa parhaaseen käyttöön (selittää miksi ). Seuraavassa blogikirjoituksessa annamme sinulle 3 yksinkertaista syytä, miksi Craftpoxy on oikea epoksihartsi seuraavaan askarteeseesi.

3 Craftpoxy-epoksihartsin ainutlaatuista etua

  1. Universaali sovellus
  2. Tuotteen laadunvalvonta
  3. Kristallinkirkas läpinäkyvyys, Ei kuplia, Vahvin UV-kestävyys (Testattu muita hartseja vastaan)

Universaali sovellus

Aluksi Craftpoxy on ensimmäinen epoksihartsi, joka on suunniteltu monikäyttöisiin sovelluksiin. Yleensä epoksihartsit on koostumuksestaan ​​riippuen suunniteltu melko rajoitettuun käyttöön, esimerkiksi esineiden sideaineeksi. Tällaisilla hartseilla voi olla korkea viskositeetti, mikä voi olla ongelmallista käytettäessä suuremmilla pinnoilla, koska ne ovat taipuvaisia ​​muodostamaan kuplia ja niillä on alhainen UV- tai kulutuskestävyys.

Sitä vastoin Craftpoxy on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se soveltuu yleiskäyttöön. Se on itsetasoittuva kaikilla pinnoilla, sillä on korkeat kestävyysominaisuudet, mutta myös korkea sitomiskyky. Siksi sitä voidaan käyttää todella laaja-alaisiin sovelluksiin: epoksipöydistä ja tee-se-itse-askareista projekteihin, kuten veneiden eristykseen, lattioihin tai kivimattoihin.

Tuotteen laadunvalvonta

Nykyään verkosta löytyvien epoksihartsien pettymys on se, että monet eri merkit hankitaan samoista Aliexpress-toimittajista ja toimitetaan länsimaihin eri tuotenimillä.

Tämä tarkoittaa, että monet myyjät toimivat vain "välimiehinä" ostamalla ja myymällä edelleen epoksihartseja tietämättä, miten ne on valmistettu, ja heillä ei ole vaikutusta hartsin laatuun.

Tässä Craftpoxy erottuu joukosta. Suunnittelemme ja valmistamme epoksihartsia yksinomaan Euroopassa tiiviissä yhteistyössä paikallisen tehtaan kanssa ja noudattaen ainutlaatuista tuotesuunnittelukaavaa. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen epoksihartsi- ja kovetinsarja valmistetaan ja toimitetaan asiakkaille huippulaatuisina.

Kristallinkirkas läpinäkyvyys, Ei kuplia, Vahvin UV-kestävyys (Testattu muita hartseja vastaan)

Toinen vakava etu, joka johtuu epoksihartsin sisäisestä suunnittelusta ja ainutlaatuisen kaavan käyttämisestä, ovat sen paremmat ominaisuudet. Olemme henkilökohtaisesti ostaneet useita kilpailevia merkkejä vertaillaksemme hartsien laatua, ja useiden testien jälkeen Craftpoxy erottuu selvästi seuraavista kolmesta näkökulmasta:

  • Craftpoxy näyttää lasimaiselta Crystal Clearilta
  • Itsetasoittumisensa ansiosta se ei muodosta kuplia
  • Craftpoksi osoitti korkeimman kestävyyden auringonvaloa vastaan , ja sen kellastuminen oli vähäistä tai ei ollenkaan kellastumista muihin epoksihartseihin verrattuna, kun se altistui pitkiä aikoja suoralle auringonvalolle

Craftpoxy – turvallinen ja luotettava epoksihartsi seuraavaan projektiisi

Oletko kiinnostunut kokeilemaan Craftpoxya? Voit tilata sen verkosta jo tänään ja saat ilmaisen seuratun toimituksen kotiovellesi. Maksamme toimituskulut ja annamme sinulle 60 päivän rahat takaisin -takuun.

Kokeile Craftpoxy-epoksihartsisarjaa riskittömästi tänään!

Zurück zum Blog